6f6ddb31bf Bi forumda belgelerimdeki pes 2015 save dosyasnn iindeki belgelerinin gizlilik ayarlarn kontrol edin yazyordu. Sonrasnda alan siyah ekrana regvsr32 dxdx943.dll yazarak enter tuuna basarsanz sorununuz hallolmu olacaktr. Sorun nedir acaba? :) 1Menzil1 updateleri kurun sorun kalmaz Aziz Arac kurdum pes 15 updatesini de ama kasma hala var belki azaldysa eer az biey azalmtr. Bilgisyara megann programn kurdum giri yapp dosyay kendi driverime geirdim ve indirdim. Aratrdm nette NVIDIA denetim masasnda 3d ayarlar felan girip yapyosun diyo da bende nvidia yok ki nasl gireceim oraya skntm bundan ibaret yani :) yardmc olursanz bana ok teekkr ederim :) 1Menzil1 merhaba aziz nvdia iin update verildi kurun almas gerek Aziz bunu mu indirmem lazm ? :) indirdikten sonra olur mu yni? 1Menzil1 yok hayr pes update diye aratn Aziz pes uptadeyi denedim ykledim ama hala siyah ekran hatasn almaktaym ok merak ediyorum oynamak istiyorum ltfen yardmc olun 1Menzil1 siyah ekran sorunu,ekran kartndan kaynakl Aziz ama pes2013te alyo fifa 14de alyo.
ensar kardeim u an oyun kurulu bende ifre falan sormad imdi ben crack masastne kardm iindekileri kopyalyorum sonra kopyala deitir vs geliyo bende her iki dosyay tut diyorum crackn pes2015 ayorum beyaz olup kapanyo crack dosya halinde atyorum siyah ekranda kalyo ekran kart gncel umarm anlamsndr dediimi bi yardm edersen sevinirim. inize yarayacaktr arkadalar. . stelik program ierisinde gelen birbirinden baarl efektler ile filmlerinize hollywood havas katabilirsiniz. GTA5 Update v1.33 RELOADED Full indir GTA5 Update v1.33 RELOADED,sitemizde.Devamn Oku27-04-2016 / 14 Yorum Night At The Museum of the Smithson. 1Menzil1 hangi link ?? muhsin FC ya bnm pc kasarm win 8.1 pro AMD Athlon:™ ll 270 procesor 3.40 ghz 4.00 cg ram 64 bit ilemci ekran kart 1660 mb 1Menzil1 kasmaz kurun& OzTurk35 Buradan indirip Pro Evolution Soccer 2015 klasrnn iine atarmsn. Sadece warez olarak piyasaya srlm crackli versiyonlar bilgisiyarlarna kuranlarda oyundan atma sorunu yaamaktalar. 4-Sonu BUY IT! ile biten bir uyar kutusu kar en bata karnza. Nasl bulabilirim? Tamam .iso yu anca iinde grdm. letiim adresi: bilgiabusegmail.com ndirdiiniz Dosya/programlar kullanc Sorumluluundadr, bu site ve reklamlar hi bir ekilde sorumlu tutulamaz.
Ottoarm replied
481 weeks ago